Πρόταση μομφής εναντίον της Προέδρου της Βουλής ετοιμάζεται να καταθέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλώνοντας μάλιστα ότι υπάρχουν και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «που είναι ανάστατοι» με τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.


Ο πρόεδρος του Ποταμιού τής επιτέθηκε με σφοδρότητα, ενώ κατηγόρησε και τον Πρωθυπουργό ο οποίος την πρότεινε για Πρόεδρο της Βουλής. 

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο και να αφήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει το ΚΚΕ, το λένε κάποιοι σοβαροί άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις έχουμε ακούσει» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης στον ΣΚΑΪ και υπογράμμισε με νόημα ότι η Πρόεδρος της Βουλής «δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο το Ποτάμι να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της Προέδρου, εισπράττοντας και τη δυσαρέκεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι μία βουλευτής που, χάρη στη μεγαλοθυμία και στην πολιτική ανωριμότητα του κ. Τσίπρα, προτάθηκε για Πρόεδρος της Βουλής. Θα δούμε αν θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου σε συνεργασία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη ανάστατοι. Δεν μετανιώσαμε που την ψηφίσαμε γιατί, σας είπα, ήταν κάτι το οποίο ζήτησε ο πρωθυπουργός και είχε πει να μην εγκαινιάσουμε μια νέα περίοδο διακυβέρνησης με μία αρνητική ψήφο. 

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως είχε τον είχε προειδοποιήσει ότι κάνει μια λανθασμένη επιλογή. «Το είχα τονίσει εξαρχής στον Πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής, διότι είχε δώσει αρνητικά δείγματα γραφής. Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η κυρία Κωνσταντοπούλου πρέπει να περιοριστεί στον ρόλο της και να μην δημιουργεί επιτροπές μόνο και μόνο για να παίζει στην τηλεόραση» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.