Εμφάνιση Antigoni 2o gel 10.jpg
Η νέα γενιά του Δήμου μας είναι γεμάτη προσφορά και με πολλές δυνατότητες. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να τους στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστούν», επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης

Μία βραδιά γεμάτη από την ιδιαίτερη σχέση των νεαρών φυντανιών και κατοίκων του Δήμου, των μαθη΄των του 2ου Λυκείου Πεύκης (Τμήμα Β%) που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας «Αντιγόνη» την Παρασκευή 28 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης σε συνδιοργάνωση των Νομικών Προσώπων του Δήμου ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ.
 Εμφάνιση Antigoni 2o gel 3.JPG
Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, τα παιδιά κατάφεραν να απογειώσουν τα συναισθήματα του κοινού «μπολιάζοντας» τη ψυχή με διαχρονικές αξίες και μηνύματα, μεστά από την αγάπη του ανθρώπου για τον άνθρωπο.
 Εμφάνιση Antigoni 2o gel 4.JPG
Μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης τόνισε ότι: «Η σπουδή πάνω στην Αντιγόνη του Σοφοκλή, μία διαχρονική δραματουργία, κληροδότημα πραγματικό διαμάντι των τεχνών και των γραμμάτων του αρχαιοελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, μάς διδάσκει πάντα τον δρόμο. Τον δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στον συνάνθρωπο… γιατί όπως η Αντιγόνη ‘δεν γεννηθήκαμε για να μισούμε μαζί με άλλους, αλλά για να αγαπάμε μαζί τους’. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις γεμάτες πάθος ερμηνείες τους, αλλά και στους συντελεστές, την υπεύθυνη καθηγήτρια της εκδήλωσης Μαρία Κομνηνού, παράσταση σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της Γκέλυ Παπαγεωργίου-Χρυσοσπάθη. Η νέα γενιά του Δήμου μας είναι γεμάτη προσφορά και με πολλές δυνατότητες. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να τους στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστούν». 
 Εμφάνιση Antigoni 2o gel 11.jpg

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.