Εμφάνιση Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, για δεύτερη χρονιά, στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου!.jpg

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ολοκληρώθηκαν για δεύτερη φορά στον Δήμο Μαρκοπούλου, οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Παίδων – Κορασίδων) Α’ – Γ’ Περιφερειών.

Με κορίτσια και αγόρια, που είχαν κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για την Ενόργανη Γυμναστική, πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, το Σάββατο και την Κυριακή, 29 και 30 Απριλίου 2017.

Οι συμμετέχοντες κέρδισαν τον θαυμασμό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις εξαιρετικές γυμναστικές επιδείξεις και φυσικά, από την όρεξη και τη θετική ενέργεια των αθλητών.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς σε αυτόν τον υπέροχο και ιδεατό κόσμο, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Στον κόσμο του καθαρού και ερασιτεχνικού Αθλητισμού, οι άδικες διαφορές μεταξύ των ανθρώπων γεφυρώνονται και η ουσιαστική ισότητα, είναι αυτή που παίρνει την σκυτάλη!

Τις απονομές πραγματοποίησαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Μπίλλυ Δρίτσα, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου, Νίκος Ορφανός, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Κιμπιζή και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Μαρκοπούλου στον τομέα Αθλητισμού, Κώστας Πανταζής.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής (Α.Ε.Σ.Γ.Α.), διοργανώτρια των Αγώνων, καθώς και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, που στήριξε την διοργάνωση, για την άψογη συνεργασία μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.