Μυστήριο στο Μπάκινγχαμ: Κάλεσαν εκτάκτως όλο το προσωπικό του Παλατιού - Κεντρική Εικόνα

Μυστήριο επικρατεί στο Μπάκινγχαμ, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλο το προσωπικό της σε έκτακτη σύσκεψη, χωρίς να ανακοινωθεί το θέμα. 
Η πρόσκληση έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σήμερα αναμένονται στο Λονδίνο εργαζόμενοι της Βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουιδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκινγχαμ η Ελισάβετ. 
Στους εργαζόμενους πρόκειται να απευθυνθεί ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος και το δεξί χέρι της βασίλισσας, ο εξ απορρήτων Σερ Κρίστοφερ Γκέιντ. 
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ούτε οι πιο παλιοί από το προσωπικό έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν. Κάποιες από αυτές, ανέφεραν ότι ενδέχεται να έχει αποβιώσει ο σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος, αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν.
Πάντως, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η Βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.
Η Ελισάβετ έγινε 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα γίνει 96 τον Ιούνιο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.