Το έργο «Ο Βυσσινόκηπος» του Αντόν Τσέχωφ παρουσιάζεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων και τη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο θέατρο “Αλίκη Βιουγιουκλάκη” (Μεταμόρφωση Σωτήρος και Υψηλάντου – Άνω Βριλήσσια). Η θεατρική παράσταση ξεκινά στις 21:00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Ένα διαχρονικό έργο από την πραγματικά υπέροχη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ που απολαύσαμε και καταχειροκροτήσαμε στο Δημοτικό μας Θέατρο την περασμένη άνοιξη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα του Νομικού μας Προσώπου για τη μεγάλη προετοιμασία της στην παρουσία ενός αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνικής και θεατρικής δημιουργίας. Μέσα από τη συνεργασία του Νομικού μας Προσώπου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν αυτή την υπέροχη παράσταση, προάγοντας τη διαδημοτική συνεργασία και τον πολιτισμό”.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης επισημαίνει: “Με πολύ μεράκι, αγάπη και ιδιαίτερη ευαισθησία η θεατρική μας ομάδα έχει προσεγγίσει αυτό το εξαιρετικό θεατρικό έργο που έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στους πολίτες του Δήμου Βριλησσίων στις 14 Σεπτεμβρίου, προωθώντας τον διαδημοτικό πολιτισμό και συνεργασία. Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικού πολιτιστικού περιεχομένου στους πολίτες. Πολλά συγχαρητήρια στη θεατρική μας ομάδα για την ερμηνεία της στο διαχρονικό έργο του Αντόν Τσέχωφ που απόλαυσε ήδη το θεατρόφιλο κοινό της Λυκόβρυσης Πεύκης. Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” στα Άνω Βριλήσσια!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.