Ο Δήμος προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε στη Λαμπαδηδρομία τιμώντας το πνεύμα της προσφοράς στον Άνθρωπο - Γιορτάζουμε την “Αγάπη στη Ζωή” με την Ντέπυ Σακελλαρίου σε γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής μαζί με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης
Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με την αγαστή συνεργασία του Δήμου με τα Νομικά του Πρόσωπα, ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ. Η υποδοχή της “Φλόγας Αγάπης” θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης, ενώ ο τερματισμός της Λαμπαδηδρομίας εκτιμάται στις 20:00 στην πλατεία Σοφούλη όπου το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης μαζί με τους συμμετέχοντες στη Λαμπαδηδρομία θα γιορτάσουν με μουσικά δρώμενα την Αγάπη στη Ζωή και την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Ειδικότερα, θα απολαύσουμε την αγαπημένη μας Ντέπυ Σακελλαρίου σε γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής σκηνής μαζί με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης. Πολύτιμη η συνεισφορά των καθηγητών του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης: Κώστας Μπαζούρας στο σαξόφωνο, Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και το τρομπόνι, Διονύσης Μόρφης στην κιθάρα και Θάνος Τιμπέλος στα τύμπανα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.