Η Δημοτική κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  στην προσπάθειά της να ενώσει το διαχρονικά παλιό με το καινούργιο στη πόλη μας οργανώνει μια γιορτή για τους παλιούς Μαγκουφανιώτες της πόλης μας, οι οποίοι έζησαν και ζούν όταν η Πεύκη άρχιζε τα πρώτα βήματα της ανάπτυξής της λίγο μετά την Μικρασιατική καταστροφή και μέχρι σήμερα.
                     Θα είναι ένα αντάμωμα των παλιών κατοίκων  της Μαγκουφάνας στο ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ στην Πεύκη  την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017 το μεσημέρι και ώρα 13.00΄.Εκεί θα ξαναθυμηθούμε όλοι μαζί, παλιοί και νέοι Μαγκουφανιώτες, τα όμορφα γλέντια εκείνης της εποχής που οι τότε κάτοικοι της Μαγκουφάνας ήξεραν να τα απολαμβάνουν με την ζεστή και αυθόρμητη καρδιά τους.
                      Θα προσφερθούν εδέσματα της τότε εποχής, φαγητά και γλυκά και φυσικά η μουσική θα έχει το άρωμα και την ομορφιά της. Σας καλούμε να περάσετε μαζί μας ένα αξέχαστο Μαγκουφανιώτικο μεσημέρι για να ζήσουμε όλοι μας εποχές, έθιμα και συνήθειες της πόλης μας που δεν πρέπει να λησμονιούνται και να μένουν παρακαταθήκη για τις γενιές που ακολουθούν.
                     Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία σας!!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΤΑΡΑΚΗΣ  6945336551 
ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  6977253365

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.