Τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσο Μαυρίδη επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή (22/9) οι λιλιπούτειοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο πλαίσιο των τετραήμερων ενεργειών, δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται έως και σήμερα 25 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ. Στόχος είναι η ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος αιμοδοσίας, με τη σχετική δράση να βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 18:00 το απόγευμα της 25/9 στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Δημοτικό Θέατρο Πεύκης).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μικρά για τις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και τη μεγαλύτερη αξία όλων, την αγάπη για τη Ζωή και τον Άνθρωπο.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: "Δίνεις Αίμα - δίνεις Ζωή. Με αυτό το υπέροχο μήνυμα ζωής υποδεχτήκαμε στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης το εορταστικό τετραήμερο (22-25 Σεπτεμβρίου) αγάπης στον Άνθρωπο και προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας. Συγχαρητήρια στα μικρά μας παιδιά που πάντα μας δείχνουν τον δρόμο, αλλά και στους άξιους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν πάντα με το ξεχωριστό τρόπο Αξίες, Αρχές, Ιδανικά και πάνω από όλα την αγάπη! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την Λαμπαδηδρομία αγάπης και προσφοράς και στόχο τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, που ολοκληρώθηκε στον Δήμο μας με επιτυχία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει με σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών να στηρίζει τον άνθρωπο, τις οικογένειες και να προωθεί κάθε ευγενή Αξία προσφοράς!"

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.