Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου και το κουδούνι του σχολείου ήχησε στις γειτονιές της Λυκόβρυσης Πεύκης καλώντας μικρούς και μεγάλους στον πατροπαράδοτο Αγιασμό που σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης με στόχο το καλωσόρισμα παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών στη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, επισκέφθηκε τα σχολεία: 4ο Δημοτικό Πεύκης, 1ο Δημοτικό και 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης και 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.
Καλή δύναμη για μία νέα δημιουργική χρονιά, γεμάτη από τη χαρά της μάθησης και την έμπνευση για ζωή που με ξεχωριστό τρόπο γνωρίζουν τα παιδιά και η νέα γενιά να προσφέρουν στην κοινωνία μας, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης. Ειδικότερα, όπως ο ίδιος σημειώνει: “Μια νέα αρχή ξεκινά και φέτος με την έναρξη του σχολικού έτους. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα μας, είμαστε σίγουροι ότι η Παιδεία μπορεί να δώσει την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι από καρδιάς δύναμη, υπομονή και επιμονή στους μαθητές, στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς της Λυκόβρυσης Πεύκης, που καλούνται και φέτος να αναλάβουν με επιτυχία όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και πολύπλευρο ρόλο. Να ταξιδέψουν με τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της γνώσης και της ανάπτυξής τους, να τα εμπνεύσουν με αγάπη για τον τόπο τους και να τα εκπαιδεύσουν με επιμονή να κυνηγούν τα όνειρά τους ανάλογα με την ηλικία τους. Θα συνεχίσουμε και φέτος την αγαστή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα της Λυκόβρυσης Πεύκης, την Ένωση Γονέων, αλλά και τους επιμέρους Συλλόγους Γονέων ανά Σχολείο προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας. Καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους».
Καλή δύναμη και μία δημιουργική χρονιά εύχονται από την πλευρά τους και οι κ.κ. Γιώργος Τσόλας πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο, αλλά και ο Ιωάννης Μαρμαγγιόλης πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στη Λυκόβρυση Πεύκη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.