Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Οι χθεσινοί επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό.
 
Αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμοί συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες μιας Κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε.
 
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων.
 
Η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη  της συνεδρίασης του Κ.Α.Σ. την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης - οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα. 
 
Τα περιθώρια στενεύουν, η Υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η Γενική Γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 
 
Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;
 
Στο μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας.
 
Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.