Αποτέλεσμα εικόνας για OIKONOMOY ΒΑΣΙΛΗΣ
Κύριε Υπουργέ,
Κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα δημοσιεύματα του Τύπου, όπως η Κυριακάτικη Ελευθερία στις 10/9/2017 αλλά και ΤΑ Νέα στις 20/9/2017, προχώρησαν σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με σκάνδαλα που λαμβάνουν χώρα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αποκαλύπτονται πολυάριθμες καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων προς τη Δικαιοσύνη αναφορικά με φαινόμενα κακοδιαχείρισης, μηνυτήριες αναφορές υψηλόβαθμων στελεχών εις βάρος της Διοίκησης και των συμβούλων της, σχηματισμός δικογραφιών στην Εισαγγελία Διαφθοράς για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια της Διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ σε δικαστικές αποφάσεις.
Κυρίως όμως αποκαλύπτεται ότι η ίδια η υπεύθυνη του γραφείου προμηθειών, την οποία τοποθέτησε στη θέση αυτή η νυν Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, καταγγέλλει τους διοικούντες του ΚΕΕΛΠΝΟ και τους συμβούλους του κυρίου Πολάκη, ότι προχωρούν σε προμήθειες χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες, δείχνοντας προτίμηση σε άγνωστες εταιρίες χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και ασκώντας υπηρεσιακή και ψυχολογική πίεση στους υπαλλήλους του Γρ. Προμηθειών.

Κατόπιν όλων αυτών,
Ερωτάστε:
1.Τι προτίθεστε να πράξετε προκειμένου η Δικαιοσύνη να ελέγξει τα καταγγελλόμενα ;
2.Τι προτίθεστε να πράξετε για το γεγονός ότι η Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ παραβιάζει δικαστικές αποφάσεις ;
3.Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε προκειμένου να πάψει η κακοδιαχείριση του ΚΕΕΛΠΝΟ από τη νυν Διοίκηση και τί ακριβώς θα πράξετε για τον έλεγχο της νυν Διοίκησης ;
Οι ερωτώντες βουλευτές
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.