Αποτέλεσμα εικόνας για λαγκαρντ

 Συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικών τραπεζών θα έχει σήμερα Πέμπτη στο Λονδίνο η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Απαντώντας σε ερώτηση Ελλήνων δημοσιογράφων εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε τη συνάντηση της επικεφαλής του Ταμείου με στελέχη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Γενικής Διευθύντριας στο Λονδίνο όπου θα παραστεί σε συνέδριο της Τράπεζας της Αγγλίας, στο οποίο θα απευθύνει κεντρική ομιλία, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των ελληνικών τραπεζών», ανέφερε σχετικά.
Και από ελληνικές πηγές έγινε γνωστό πως σήμερα το απόγευμα στο Λονδίνο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Νίκος Καραμούζης και στελέχη των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων θα έχουν συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η συνάντηση έρχεται σε συνέχεια της διαφαινόμενης κόντρας μεταξύ ΔΝΤ και ΕΚΤ για την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών και την υποχώρηση – στη συνέχεια – του Ταμείου, όταν εκπρόσωπός του παραδέχθηκε πως το θέμα των ελληνικών τραπεζών θα επιλυθεί «σύντομα και ικανοποιητικά».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.