Mε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια   καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μώραλης έδωσε το «παρών» στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, στο Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά, στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου και στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

 «Η έναρξη της σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί μια νέα δημιουργική περίοδο γνώσης και  προόδου για τα παιδιά μας.
Το σχολείο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή κάθε μαθητή και μαθήτριας, καθώς αποκτούν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα στη ζωή τους.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε  σχολικές εγκαταστάσεις της πόλης μας και καταβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για τα παιδιά μας. Στόχος μας είναι να βοηθούμε καθημερινά την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει σωστά και απρόσκοπτα το σημαντικό της έργο.
Εύχομαι στους μαθητές και στις μαθήτριες της πόλης μας, να έχουν καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους, αλλά, και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς υγεία και δύναμη  για να αντεπεξέλθουν στον δύσκολο αλλά τόσο σημαντικό ρόλο τους».

Σε αγιασμούς σχολείων της πόλης μας έδωσαν επίσης το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο οποίος παρευρέθηκε στο 28ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά και στο 43ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας παρευρέθηκε στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πειραιά. Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου και Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, ο οποίος παρευρέθηκε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέου Φαλήρου και στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου. Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου,  η οποία παρευρέθηκε στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά. Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου παρέστη στο 2ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά και στο 1ο Λύκειο Πειραιά. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης, Ληξιαρχείου, Δημοτικής Κατάστασης και Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Νίκος Καρβουνάς παρέστη στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά. Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου, παρευρέθηκε στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά. Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς παρέστη στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Καλλίπολης. Ο Αντιδήμαρχος Δόμησης & Γ.Σ.Π. και Αρχιτεκτονικού & Λ.Τ.Ε. κ. Κυριάκος Σιγαλάκος παρευρέθηκε στο 22ο και στο 26ο Δημοτικά σχολεία Πειραιά και στο 8ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.