Η νέα σχολική χρονιά 2017/2018 έφερε μέρες γεμάτες δημιουργική γνώση, πολύ αγάπη, έθιμα και σκανταλιές στους Παιδικούς του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης! 
Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς και των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ολοκλήρωσε με επιτυχία η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη. Όπως η ίδια επισημαίνει: "Η διευθύντρια των Παιδικών του Δήμου Σταυρούλα Βαρδάκου, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό θα εργαστούν και φέτος με πολύ αγάπη, μεράκι και υπευθυνότητα για να έχουν μία δημιουργική, γεμάτη γνώση χρονιά τα μικρά μας στους Δημοτικούς μας Παιδικούς Σταθμούς. 





Το ΚΟΙΠΑΠ θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους γονείς και τα πιτσιρίκια τους, επιλύοντας κάθετι που τούς απασχολεί, αλλά και κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα ή ζήτημα που δύναται να ανακύψει καθόλη της διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη. Το σύγχρονο σχολικό λεωφορείο, οι δύο δασκάλες σε κάθε τάξη, η πρόσληψη παιδιάτρου, η ασφάλιση όλων των παιδιών κατά τη διάρκεια που εκείνα βρίσκονται στο σχολείο, οι συνεχείς επιμορφώσεις των παιδαγωγών αλλά και οι συντηρήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του Δήμου μας που κάνουν τα πρώτα τους μεγάλα ταξίδια στη δημιουργική γνώση"


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ υπενθυμίζει σε όλους τους γονείς ότι τόσο το γραφείο του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη όσο και το δικό της θα είναι πάντα ανοιχτό σε ο,τιδήποτε ανάγκη των γονέων και των μικρών λιλιπούτειων του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς τώρα τα μικρά γνώρισαν ήδη τον κ. Γιώργο και το έθιμο του καλαμποκιού, ζωγράφισαν, έπαιξαν και γέμισαν τις πρώτες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου με αγάπη και χαριτωμένες σκανταλιές!


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.