Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής προϋπολογισμού 335.000,00 ευρώ και παραδόθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ, το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Πεύκης. Ακολούθησε η επίσκεψη του Δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσου Μαυρίδη στο έργο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου.Κατά την επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο χρηματοδοτήθηκε η ανακατασκευή του Κλειστού Μπάσκετ, ενώ εντάσσεται στην επόμενη τροποποίηση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, το έργο χρηματοδότησης της κατασκευής του ημιτελούς Κλειστού Γηπέδου Λυκόβρυσης, μετά και το αίτημα, επί σειρά ετών, της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
Ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, επισημαίνει: “Τα έργα πνοής, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και ευρύτερα η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής στη Λυκόβρυση Πεύκη, αποτελούν τομείς της δράσης της Δημοτικής μας Αρχής στις οποίες έχουμε ενσκήψει επισταμένα και εργαζόμαστε για την παράδοση των έργων, αποφεύγοντας συστηματικά να διατυμπανίζουμε με εκκωφαντικούς ήχους και λέξεις αυτό που είναι καθήκον μας: η παραγωγή έργου στον Δήμο μας, στη Λυκόβρυση Πεύκη, την Πόλη της Ζωής μας. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε τη μεγάλη χαρά ολοκλήρωσης του Κλειστού Μπάσκετ Πεύκης, ενώ σε συνεργατικό πνεύμα με την Περιφέρεια Αττικής που αποδέχτηκε το αίτημά μας και ταυτόχρονα το σχετικό αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης, δρομολογείται η κατασκευή του ημιτελούς Κλειστού Γηπέδου Λυκόβρυσης προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ, με την ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής να έχει ετοιμαστεί από τον Δήμο μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποδοχή του αιτήματός μας και την ουσιαστική δρομολόγηση ενός ακόμα μεγάλου αθλητικού έργου με σημαντική ωφέλεια για την τοπική κοινωνία και για τους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης μας.
Με αίσθημα ευθύνης, τιμώντας την επιλογή των πολιτών για την ανάδειξη της Διοίκησής μας, συνεχίζουμε να προωθούμε με δράσεις, πρωτοβουλίες, αιτήματα, συζητήσεις και συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, τα έργα υποδομής στον Δήμο μας. Βασικές αξίες μας, το συλλογικό συμφέρον και η χρηστή ορθολογική οικονομική διαχείριση. Δείχνουμε το έργο μας ως απάντηση σε κάθε προσπάθεια μικροπολιτικής τοποθέτησης και αντιπαράθεσης. Είμαστε εδώ, στην υπηρεσία του Δημότη από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας και με τις ίδιες Αρχές και Αξίες θα συνεχίσουμε, παράγοντας έργο”.

Δημοτικό Στάδιο Πεύκης
Τέλος, σημειώνεται ότι έχει ήδη δημοπρατηθεί το έργο ανάπλασης του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση, της διαδικασίας των ενστάσεων για να ακολουθήσει η ανάδειξη του τελικού αναδόχου του έργου προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης ολοκλήρωσε τη μελέτη  ανάπλασης του Δημοτικού Σταδίου και στη συνέχεια το έργο εντάχθηκε στο Περιφερειακό Πρόγραμμα προς χρηματοδότηση και ολοκληρώθηκε, όπως ήδη αναφέρθηκε, η δημοπράτησή του. Με την οριστική ανάθεση αναδόχου θα μπουν σε σειρά, οι προβλεπόμενες εργασίες: εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα, δικτύου αποστράγγισης, αλλά και συντήρησης του ελαστικού τάπητα (ταρτάν).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.