Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑς
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Με απόφαση του Υπουργού Αναπληρωτή Ανάπτυξης αλλάζει για ακόμα μια φορά, η ημερομηνία έναρξης αιτήσεων χρηματοδότησης σε κάποια από τις δράσεις του ΕΣΠΑ 2014 - 2020, γεγονός που οδηγεί στα βράχια τον προγραμματισμό όσων επιθυμούσαν να ενταχθούν. 
 
Έτσι πέρα από τις τέσσερις δράσεις που ξεκίνησαν το 2016, οι συνεχείς καθυστερήσεις σε αυτές που ήταν προγραμματισμένες για το 2017 συνεχίζονται. Πιο συγκεκριμένα, με σημερινή ανακοίνωση αναβάλλεται κατά δύο μήνες η υποβολή αιτήσεων ένταξης στις Ειδικές Δράσεις “Υδατοκαλλιέργειες” – “Βιομηχανικά Υλικά” – “Ανοιχτή Καινοτομία στον Πολιτισμό” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)”, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. 
 
Πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα της προχειρότητας, με την οποία το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αντιμετωπίζει τους ευρωπαϊκούς πόρους, στερώντας από την πραγματική οικονομία σημαντικές ευκαιρίες δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. 
 
Οφείλουν άμεσα στην Κυβέρνηση να σοβαρευτούν και να αντιληφθούν, ότι τέτοιες λογικές ζημιώνουν όχι μόνο την αξιοπιστία του Κράτους, αλλά κυρίως τους ίδιους τους πολίτες που αγωνιούν για τις δουλειές και την απασχόληση τους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.