Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ λαγκαδα
Εγκρίθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ισολογισμός του Δήμου Λαγκαδά για το έτος 2016. 
Τα οικονομικά δεδομένα, όπως παρουσιάστηκαν αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντικατοπτρίζουν τη σωστή διαχείριση που έγινε στον Δήμο μας, με γνώμονα το σεβασμό στα οικονομικά των Δημοτών και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία, η χρονιά του 2016 έκλεισε με θετικό πρόσημο γεγονός που οφείλεται στη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, στην αποδοτικότερη κατανομή των πόρων αλλά και στη σημαντική μείωση των διοικητικών εξόδων και των λειτουργικών δαπανών. 
Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2016, προκύπτει πλεόνασμα 525.900,94€., ενώ ταυτόχρονα οι συνολικές δαπάνες συγκρατήθηκαν στα ίδια επίπεδα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους μειώθηκαν κατά 900.000,00€.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μειώθηκε το χρηματοοικονομικό κόστος από τον υπάρχοντα δανεισμό, ενώ ο Δήμος Λαγκαδά, από την ανάληψη καθηκόντων της σημερινής διοίκησης, δε σύναψε κανένα νέο δάνειο.
Ο Δήμος μας συνεχίζει να υλοποιεί έργα και επενδύσεις, οι οποίες είναι σε σημαντικό βαθμό χρηματοδοτούμενες και συνεπώς δεν επιβαρύνουν τους συνδημότες μας. 
“Δε σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε δυναμικά υλοποιώντας κάθε δυνατή μορφή χρηματοδότησης, με στόχο τη στήριξη των συνδημοτών μας χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις και την υλοποίηση δράσεων που θα συντελέσουν στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της χώρας”, κατέληξε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης κατά την εισήγησή του.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.