Την Τρίτη ηλικία τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ σε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Πεύκης με την ευκαιρία και της πρόσφατης (1 Οκτωβρίου) Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
Όπως επισημαίνει σχετικά ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας της Τρίτης ηλικίας που στηρίζουν τα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας και οικογένειας. Είναι οι άνθρωποι που συμβάλλουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής με την ανιδιοτελή προσφορά τους μέσα στη μακρά οικονομική κρίση. Είναι οι στυλοβάτες των οικογενειών και της νέας γενιάς με την πείρα και το αγέρωχο παράδειγμά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς κυρίως για τα μαθήματα ζωής και αξιοπρέπειας που μας προσφέρουν κάθε μέρα με την παρουσία, την εμπειρία και την αγάπη με την οποία μάς περιβάλλουν”.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη εκφράζει την αγάπη με την οποία το Νομικό Πρόσωπο ‘αγκαλιάζει’ την Τρίτη Ηλικία μέσα από τις δομές του, επισημαίνοντας τον ρόλο κλειδί που διαδραματίζουν οι μεγαλύτεροι για την ομαλή ανάπτυξη της κοινωνίας και τη διατήρηση της ενότητας στη Λυκόβρυση Πεύκη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.