Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ περαια
H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, διοργανώνει  εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δήμου, στο πλαίσιο της Ημέρας Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να δώσουν αίμα,  μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σπυρίδωνα, από κλιμάκιο του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά.  Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του  ΑΜΚΑ του αιμοδότη είναι απαραίτητη.  


Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει γι΄ ακόμα μια χρονιά σε συνεργασία με το Τζάνειο Νοσοκομείο την Ημέρα Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων. Ανταποκρινόμαστε, ως Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών  σε αυτή την πράξη ευθύνης, με τακτικές αιμοδοσίες κάθε χρόνο. Χιλιάδες συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα. Ως Δήμος Πειραιά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο εντατικά τις προσπάθειες για την αιμοδοσία, αλλά και ευρύτερα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε θέματα αλληλεγγύης. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους απλούς πολίτες που θaσπεύσουν να συμβάλουν σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς, αποδεικνύοντας γι΄ ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους».

Περιοχή συνημμένων

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.