Στον Δήμο Iλίου "ταξιδεύει" στις 13 Οκτωβρίου η αγαπημένη μας θεατρική παράσταση "Ο Βυσσινόκηπος" του Αντόν Τσέχωφ από τη θεατρική ομάδα του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης που απολαύσαμε ήδη από την περασμένη άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ειδικότερα, υπό τη σκηνοθεσία του Νικόλαου Μίχα, "Ο Βισσινόκηπος" θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου "Μελίνα Μερκούρη" (Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον) και ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η θεατρική παράσταση φιλοξενείται στο Δήμου Iλίου μετά από σχετική συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου και του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Σταθερά ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ προωθούν στις διαδημοτικές συνεργασίες παρέχοντας στους πολίτες νέες διεξόδους πολιτισμού, αλλά και προβάλλοντας το έργο και τη δουλειά των ομάδων του ΠΕΑΠ σε ευρύτερο κοινό, επισημαίνει η Διοίκηση του Δήμου και του Νομικού Προσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι την κωμωδία "Ο Αφελής" του Δημήτρη Ψαθά παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Δήμου Iλίου 2017 στο ανοικτό θέατρο Λυκόβρυσης τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, ΠΕΑΠ.



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.