Η Δημοτική  Κίνηση  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  τιμώντας έμπρακτα την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις  8 Μαρτίου 2018   πραγματοποίησε μια δράση με ιδιαίτερο νόημα για όλες τις συμπολίτισσές  τις οποίες συναντήσαμε είτε στο χώρο εργασίας τους, είτε στο δρόμο, είτε τέλος στα cafe της πόλης μας και τους προσέφερε συμβολικά ένα πολύ όμορφο τριαντάφυλλο συνοδευόμενο από τις ευχές μας, αλλά και τις επισημάνσεις μας για το πραγματικό και ουσιαστικό νόημα της επετείου.
             Η ανταπόκριση των γυναικών, μετά το ξάφνιασμά τους, ήταν εξαιρετική. Όλες μας έδιναν συγχαρητήρια για τη δράση μας αυτή, σχολιάζοντας πολύ θετικά την αλληγορική και γεμάτη νόημα πρωτοβουλία μας, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες και δράσεις ανεβάζουν το ηθικό των γυναικών, δίνοντάς τους το κουράγιο και τη δύναμη για ουσιαστικούς αγώνες για την ανεκπλήρωτη μέχρι σήμερα ισονομία τους.
              Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την πολύ θετική ανταπόκριση των γυναικών συμπολιτισσών  ευχόμενες και σε μας να έχουμε υγεία, όρεξη και δύναμη να νοηματοδοτούμε αντίστοιχες εκδηλώσεις για το καλό της πόλης μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.