Ο Δήμος Λαγκαδά διοργανώνει και φέτος κατά το εαρινό εξάμηνο το “Ανοιχτό Δημοτικό Πανεπιστήμιο Ενηλίκων 2018”, μια δράση που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο, βρίσκοντας θερμή ανταπόκριση από τους δημότες  του.
Αποσκοπεί στη σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση, συνεχή επιμόρφωση και διάχυση της γνώσης σε όλους τους πολίτες με οποιαδήποτε κοινωνικοοικονομική κατάσταση, συμβάλλοντας έτσι, στην κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας.
Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ειδικοί επιστήμονες που θα αναπτύξουν με τρόπο ακριβή και κατανοητό από όλους, διάφορα θέματα της ειδικότητάς τους, που φέρουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικότερα, ο φετινός 4ος κύκλος των μαθημάτων θα αφορά γενικότερα θέματα υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής του δημότη στον 21ο αιώνα που είναι και ο φετινός του τίτλος.
Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και για τρίτη συνεχή φορά εκτός από τα 10 μαθήματα στον Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν και από 2 διαλέξεις στις δημοτικές ενότητες Ασσήρου, Βερτίσκου, Καλινδοίων, Κορώνειας, Λαχανά και Σοχού. Μετά το πέρας του κύκλου των διαλέξεων - μαθημάτων, θα δοθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης λήξης του προγράμματος, βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και ένας καλαίσθητος τόμος με εκτεταμένες σημειώσεις από τις ομιλίες.
Η αίτηση εγγραφής θα συμπληρώνεται από την 1η διάλεξη που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες. Για τη λήψη του διπλώματος παρακολούθησης θα πρέπει κάποιος να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 50% των μαθημάτων.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 23940 20802.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.