Αποτέλεσμα εικόνας για νδ
Μετά τα τελευταία γεγονότα, που δεν τιμούν κανέναν στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πρέπει το λιγότερο να παρθούν δραστικά μέτρα ως προς την εκπροσώπηση του κόμματος  στην ευρύτερη περιοχή της Β Πειραιώς.
Τελευταίο κρούσμα και απ' ότι πιστεύουμε όχι και τελευταίο, το κλείσιμο της ΔΗΜΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. 
Ας δούμε όμως σύντομα και ας καταγράψουμε  τα γεγονότα:
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ Πάχος Ιωάννης μέχρι την προσωρινή παύση του από το κόμμα της ΝΔ, εκτελούσε κανονικά τις τυπικές υποχρεώσεις της ΔΗΜΤΟ, δηλαδή ενοίκιο ,φως νερό τηλέφωνο κτλ. 
Όμως και μετά  την προσωρινή παύση του, και είναι ίσως παγκόσμιο φαινόμενο συνέχιζε να πληρώνει κανονικά όλες τις υποχρεώσεις στο ακέραιο.
Μετά την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκη και για προσωρινό πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού, συνεννοήθηκαν να αναλάβει ο προσωρινός Πρόεδρος ή ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Λιβανός Μιχάλης που συστεγάζεται μαζί με την  ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού τα έξοδα που εξακολουθούσαν να τρέχουν.
Μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις του κ Πάχου τόσο στον Περιφερειάρχη όσο και στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κανένας δεν ήθελε να αναλάβει τις υποχρεώσεις που ήξεραν πως απορρέουν από την Θέση τους.
*Εδώ να θυμίσουμε πως το μισθωτήριο του οικήματος είναι μέχρι τώρα σε δυο ονόματα: Λιβανός -Πάχος.
Η αλλαγή αυθαίρετα της κλειδαριάς και η μη τακτοποίηση των οφειλών απέναντι σε τρίτους έκανε τον προσωρινό διαγραφθέντα πρόεδρο κ Πάχο να κάνει το αυτονόητο. Να ενημερώσει πως αν δεν υπάρξει τακτοποίηση και δεν αναλάβει εξ ολοκλήρου το μισθωτήριο ο έτερος συνυπογράφων το συμβόλαιο θα προβεί σε μηνύσεις.
Έτσι λοιπόν σήμερα ο "αποδιοπομπαίος τράγος" κατέβηκε στην ΔΗΜΤΟ και βρήκε έκπληκτος πως έχουν αλλάξει κλειδαριές χωρίς να ενημερωθεί και χωρίς να έχουν γίνει όλα όσα ζήτησε και ήταν στις υποχρεώσεις του μέχρι τώρα προέδρου της ΝΟΔΕ.
Η κατάσταση ξέφυγε και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία με την υπεύθυνη γυναικών να τραβιέται στο οικείο ΑΤ και να σπάνε τα τηλέφωνα μέχρι να βρουν τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ για να δοθούν υποσχέσεις πως εντος των ημερών θα τακτοποιηθούν όλα...
Πάντως με τέτοιες πρακτικές και με τέτοια στελέχη η ταπεινή μας άποψη είναι πως η βαλίτσα δεν θα πάει μακρυά...αν δεν αλλάξουν πράγματα..
Ιδωμεν....

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.