Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα η περιοχή Ακαδημία Πλάτωνος γιόρτασαν τον Αγ.Γεώργιο.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  με την Αντιδήμαρχο Πόπη Γιαννοπούλου και μέλη της πρωτοβουλίας μας τον Σύμβουλο της 4ης Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου, τον Τάκη Βουτσαρά , τον Βαγγελη Πυρινή, τον Γιώργο Γκάμαρη, την Ελένη Μυλωνά και πολλούς φίλους από την γειτονιά  στο μεθεόρτιο εσπερινό και εν συνεχεία στην πάνδημη λιτανεία της εικόνας στα όρια της ενορίας, με αθρόα συμμετοχή κόσμου.
 
 
                                                             
Το πρώτο Ελληνο-Iταλικό φεστιβάλ με τίτλο «Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία» επισκέφτηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας. Μαζί του ήταν και ο συντονιστής σε θέματα νεολαίας Νίκος Γιαννακόπουλος.
Ένα φεστιβάλ όπου αναδεικνύει όλες οι εκφάνσεις της κουλτούρας και του πολιτισμού των δύο χωρών!
 
 
                                                           
Οι κορασίδες μπάσκετ "Ιάσων" Κολωνού δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα  απέναντι στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 21:00 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ιάσονα!
 
 
                                                          
Την Κυριακή 14/4 και ώρα 5:30μμ τελεσθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπερ αναπαύσεως της ψυχής του πεσόντος στην εκτέλεση του καθήκοντος Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου στο Μνημείο των Πεσόντων Αεροπόρων στην πλατεία Καραισκάκη της Αθήνας.
 
 
 
                                                          
Η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Άνω Κυψέλης γιόρτασαν τον Αγ.Θωμά. Με μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς» και πολλούς φίλους από την γειτονιά παρευρέθηκαν το απόγευμα που τελέστηκε ο μεθέορτιος εσπερινός και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η πάνδημη λιτανεία της εικόνας στα όρια της ενορίας, με αθρόα συμμετοχή κόσμου.
 
 
                                                          *
Η Ομάδα των 5χιλ της πρωτοβουλιας  και στον 2ο αγώνα δρόμου στο Πεδίον του Άρεως!
 
 
                                                          *
Ο Χρήστος Τεντόμας στον ΣΚΑΙ για το «Βανάκι Της Αγάπης»
 
 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.