Αποτέλεσμα εικόνας για DHMOS MENEMENHS
Ενοχλείται πάρα πολύ ο κ. Κυριλλίδης, που ο Δήμος Αμπελοκήπων –Μενεμένης έχει προτάξει την Παιδεία στη δημοτική του Δράση. Επειδή έχει θέσει την Παιδεία ως πρώτη προτεραιότητα, στην κορυφή. Το βλέπουν, το ζουν οι γονείς, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, γιατί συγκρίνουν και με άλλες περιοχές. Ενοχλείται όταν βλέπει να εκτελούνται έργα αλλά και όταν πληροφορείται τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση νέων.

   «Δείχνει ενδιαφέρον» για έργα στο facebook (!!) όπως γράφει ο ίδιος. Μόλις ενημερωθεί ότι ξεκινάει κάποιο έργο σε σχολείο ή γίνεται μελέτη και επίκειται η εφαρμογή της, «χτυπάει» στο facebook, γράφει στο σχόλιό του για το Δήμο: «…Ως πότε θα ενεργεί (αν ενεργεί) ετεροχρονισμένα αφού εμείς επιληφθούμε;»

    Ο κ. Κυριλλίδης  ζει σε μια εικονική-φανταστική πραγματικότητα, τη δική του, επειδή δεν θέλει να δει την αλήθεια και τα πράγματα όπως είναι. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.»…
    Έχει ένα θέμα με τον καταγγελτικό λόγο! Αρέσκεται σε αυτόν. Δεν ενδιαφέρεται για την πραγματικότητα, την ουσία, την αλήθεια. Αν τον ενδιέφερε δε θα συμπεριφερόταν κατ’ αυτόν τον τρόπο, ούτε θα υποτροπίαζε, κάτι θα μάθαινε!

    Αρέσκεται ο κ. Κυριλλίδης να πραγματοποιεί αυτοψίες και να φωτογραφίζει χώρους  ως ρεπόρτερ. Ακολούθως, με την επίκληση της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου και του «ενδιαφέροντος» καταγραφής  και λύσης των προβλημάτων, φαντασιώνεται ότι ασκεί διοίκηση!

    Στα αναγραφόμενα της ανάρτησης στο facebook του κ. Κυριλλίδη απαντούμε ως εξής:   
  1. Σε ό,τι αφορά την αυλή του νηπιαγωγείου, από τις 5 Απριλίου 2018 δόθηκε εντολή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφού προηγήθηκε καταγραφή και μελέτη της ίδιας Υπηρεσίας, για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου και την κατασκευή παιδικής χαράς.

  1. Οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές που εκλάπησαν από αγνώστους πρόκειται να αντικατασταθούν με νέους, ήδη βρίσκεται σχετικός διαγωνισμός σε εξέλιξη.

Γράφει ο κ. Κυριλλίδης: «Εδώ και καιρό η διοίκηση παραλείπει να τοποθετήσει σιδεριές σε όλα τα παράθυρα…» Αγνοεί ότι το νηπιαγωγείο είναι σχολείο για μαθητές της τρυφερής προσχολικής ηλικίας και ότι δεν είναι φυλακή! Παιδαγωγικοί, εκπαιδευτικοί και αισθητικοί λόγοι δε συνηγορούν να τοποθετούνται κάγκελα στα παράθυρα νηπιαγωγείων. Ωστόσο, μετά τη διάρρηξη, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου επισκέφτηκε το σχολείο, παρήγγειλε τα υλικά και την προσεχή εβδομάδα θα κατασκευαστούν και θα τοποθετηθούν.

  1. Αναφέρει ότι η οροφή του κτιρίου  χρειάζεται στεγανοποίηση. Δεν υπάρχει πρόβλημα στη μόνωση της οροφής. Μόνωση έχει γίνει.  Τοποθετήθηκαν νέες υδρορροές στην πίσω πλευρά του κτιρίου (δεν υπήρχαν) και αυτή ήταν η αιτία δημιουργίας της υγρασίας. Καθαιρέθηκαν όλα τα σαθρά επιχρίσματα και περιμένουμε υλικά , που έχουμε παραγγείλει, για την αποκατάστασή τους με νέα. Τέλος επειδή ο συγκεκριμένος τοίχος είναι βορινός παραγγείλαμε και έχουμε παραλάβει ειδική στεγανοποιητική βαφή.

  1. Δεν υποβλήθηκε αίτημα για άνοιγμα παραθύρου από τους χρήστες του χώρου ή την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου προφορικά ή γραπτά προς τους καθ ύλην αρμόδιους.


  1. Η χρηματοδότηση του Νηπιαγωγείου γίνεται κανονικά, όπως προβλέπεται σε όλα τα Νηπιαγωγεία . Ας μας πει πως χρηματοδοτούν σε άλλους Δήμους τα σχολεία, επειδή αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του ότι παρακολουθεί τη δράση τους.

Ο κ. Κυριλλίδης ολοκληρώνει το σημείωμά του με τη φράση «… η διοίκηση του Δήμου μας είναι ανεπαρκής και επικίνδυνη για τον τόπο μας…» χωρίς να τεκμηριώνεται από τα γραφόμενα. Συνηθίζει τους αυθαίρετους, αστήρικτους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αρέσκεται να «δυσφημίζει» τη Δημοτική Αρχή και  τους υπαλλήλους του Δήμου. Δεν το πετυχαίνει. Γιατί ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια και το έργο μας.

Τέλος ξαναθυμίζουμε για πολλοστή φορά στον ίδιο, γιατί οι πολίτες το ξέρουν, μόνον το εξής: ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή κατασκεύασε συνολικά 14 νηπιαγωγεία, γυμνάσια, λύκεια, προς μεγάλη λύπη του ιδίου όπως αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά του. Τον καλούμε λοιπόν, για το καλό του, «να το πάρει αλλιώς», να σκεφθεί διαφορετικά για να μην θλίβεται.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.