Ένα... εθνικοπατριωτικό -όσο και ανορθόγραφο- post του νέου επικεφαλής του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
«Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο» έγραφε ο Κύπριος, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς που πήρε τη θέση του Σταμάτη Κριμιζή.
Το θέμα ανέδειξε και η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της: «Η Νέα Δημοκρατία σάς παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς. Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.
Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.