Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Διονύσου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν και  μάλιστα για καλό σκοπό: την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Ο Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε», θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα, σε 22 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Διονύσου.
Ο αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή  5 χιλιομέτρων. Στον Δήμο Διονύσου η εκκίνηση δίνεται στις 9.00 π.μ. στην πλατεία Σταμάτας για τους δρομείς και 15 λεπτά αργότερα στις 9:15΄ π.μ.  για όσους θέλουν να κάνουν δυναμικό βάδην.


Οι συμμετέχοντες  με αφετηρία την πλατεία Σταμάτας  θα ακολουθήσουν μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο, στις δημοτικές ενότητες Ροδόπολης και Σταμάτας, διανύοντας  τους εξής δρόμους: Αφετηρία πλατεία Σταμάτας - Αλωνίων – δεξιά Αλωνίων – αριστερά Κωνσταντινουπόλεως – δεξιά Αγ. Ιωάννου – δεξιά Ρόδων (Ροδόπολη)  – αριστερά Διονύσου – αριστερά Αγ. Ιωάννου – αριστερά Γαλήνης – δεξιά Ευρυτανίας – δεξιά Κυθήρων – ευθεία Λ. Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη (Ροδόπολη) – αριστερά Λ. Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδη (Σταμάτα) – αριστερά 25ης Μαρτίου –Τερματισμός Πλατεία Σταμάτας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 ευρώ.
Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε τον  Δήμο Διονύσου, βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.
Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.
Εκτός από τον Δήμο Διονύσου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ηρακλείου,  Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών - Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.
Όλοι μαζί, την Κυριακή 20 Μαΐου, τρέχουμε ή βαδίζουμε για καλό σκοπό στον πανέμορφο δήμο μας!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.