Αποτέλεσμα εικόνας για ελλη δελατολα
Πρόσφατα, δόθηκε άδεια από το ΠΕΑΠ, μετά από αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης για αγώνες μπάσκετ, (που αφορούσαν στην εφηβική ομάδα του ομίλου),στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης (Δημοτική Ενότητα Πεύκης). Ενός γηπέδου πρόσφατα ανακαινισμένου και σε άριστη κατάσταση.
Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, πραγματοποιήθηκε άλλη εκδήλωση (!),  καταδεικνύοντας προφανώς και την πραγματική βούληση του Αθλητικού Ομίλου.
Εδώ, εγείρεται θέμα δεοντολογίας, τόσο όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του Αθλητικού Ομίλου, όσο και στον τρόπο που ο συγκεκριμένος όμιλος αντιμετωπίζει τις διαδικασίες και τελικά τις ίδιες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η διαδικασία παραχώρησης μιας αθλητικής εγκατάστασης, δεν είναι τυπική, γραφειοκρατική διαδικασία αδειοδότησης, αλλά μέσο προστασίας, διαφύλαξης και ορθής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Σαφώς και είμαστε αρωγοί σε αθλητικές εκδηλώσεις αλλά αντίθετοι σε τέτοιου τύπου μεθοδεύσεις.
Στους αθλητικούς ομίλους και δη στους ιστορικούς, η χρήση δίνεται γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση…
Τα διοικητικά όργανα του δήμου οφείλουμε να τα σεβόμαστε και όχι να τα παρακάμπτουμε/ παραπλανούμε. Τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν χωρούν και δεν τιμούν κανέναν….πόσο μάλλον τους εμπνευστές τους.


Δελατόλα Έλλη

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.