Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στο πλαίσιο σειράς δράσεων για καθαρισμό των ξερών χόρτων σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές των Δήμων Μελών του, συνέχισε την περασμένη εβδομάδα με καθαρισμούς και αποψιλώσεις στο Ραφήνας-Πικερμίου, βοηθώντας έτσι στην προετοιμασία των Δήμων αυτών για την αντιπυρική περίοδο.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. βοήθησαν το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου πραγματοποιώντας εκτεταμένο καθαρισμό σε αστικά άλση, κοινόχρηστους χώρους και εκατέρωθεν των δρόμων σε αστικές και περιαστικές περιοχές του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου Βλάσσης Σιώμος της ΚΕΔΕ δήλωσε:

«Συνεχίσαμε με αμείωτη ένταση και αυτή την εβδομάδα που πέρασε και ολοκληρώσαμε καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε επίκαιρα αστικά και περιαστικά σημεία στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, όπως μας υποδείχθηκαν. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σ.Π.Α.Π. είναι εδώ για να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια μπορέσει στους Δήμους Μέλη του.  Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο που διαθέτουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές και να προετοιμαστούμε σωστά για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν, με στόχο να καλύψουμε όσο πιο μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε έτσι στην καλύτερη πρόληψη και ετοιμότητα των Δήμων που περιβάλλουν το Πεντελικό ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.