Σχετική εικόνα

Κάτοικοι και φορείς στα Χανιά είναι εξαγριωμένοι με τη δολοφονία μίας εγκύου σκυλίτσας.
Επιχειρηματίας των Χανίων προσφέρει το ποσό των 2.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά όταν άγνωστοι άνδρες πυροβόλησαν πέντε φορές μια σκυλίτσα που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στα Χανιά.
Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Δήμο και την πρόεδρο του Συλλόγου Περιβαλλοντική φιλοζωική δράση ενώ το βαριά τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου παρά τις προσπάθειες της γιατρού πέθανε ενώ δεν σώθηκαν και τα κουταβάκια της. Η σκυλίτσα είχε αιμορραγία στην σπλήνα, ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου.
«Έλπιζα ότι ίσως τα καταφέρει» δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου  Μαρια Μαυροματακη. «Σήκωνε το κεφαλάκι της όταν πήγα. Όλοι οι άνθρωποι από την γειτονιά ήταν πολύ στεναχωρημένοι. Την ταΐζαν και έλεγαν ότι κανένα δεν πείραζε. Είναι χωριό. Κάποιος την πυροβόλησε σε χωράφι και η καημένη έτρεξε εκεί που την τάιζαν για βοήθεια. Έχω σοκαριστεί πραγματικά».
Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Περιβαλλοντικής Φιλοζωικής Δράσης στο Facebook, ενώ στα σχόλια πολλοί πολίτες εκφράζουν την αγανάκτηση τους και προσφέρουν  και εκείνοι με την σειρά τους αμοιβή για τον εντοπισμό των δραστών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.