Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η 3η μεγάλη
συνδίασκεψη για την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Αθήνα, με αξιόλογους ομιλητές.
Οι Αθηναίοι κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Παρκ , αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και απέδειξαν πως μπορούμε.

Μπορούμε να προτείνουμε λύσεις
Μπορούμε να εμποδίσουμε τη σταδιακή γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών.
Μπορούμε να συμμετέχουμε στην αλλαγή της πόλης μας.
Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση ενός προγράμματος για μια νέα Αθήνα.
Γιατί Η Αθήνα Είμαστε Εμείς!
 
 
 26 Σεπτεμβρίου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΝΤΟΜΑΣ:  Η ΑΘΗΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
 
 
 
 
 
23 Σεπτεμβρίου
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας μας και μέλη αυτής παρακολούθησαν χθες την τελευταία εκδήλωση του Φεστιβάλ Κολωνού . Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας ως πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων εγκαινίασε το 2015 αυτό το Φεστιβάλ στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είμαστε ευτυχής που έγινε θεσμός και παρέμεινε προς όφελος των Αθηναίων. Ποιοτικές παραστάσεις ανοιχτές στο κοινό, στο υπέροχο θεατράκι του ιστορικού λόφου του Κολωνού.
 
 
 
 
21 Σεπτεμβρίου
 Σκληρή δουλειά με βάρδιες που ξεκινούν από τα ξημερώματα, χωρίς να λείπει η διάθεση για χαμόγελο!
 
 
 
 
  15 Σεπτεμβρίου
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  στο περίπτερο των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, αισιοδοξούμε ότι η φωτογραφία μας με φόντο την επιγραφή « digital skills” , σύντομα θα αποτελεί επιδίωξη και για την Ελλάδα. Γιατί το μέλλον είναι εδώ!
 
 
 
 
13 Σεπτεμβρίου
Τα μέλη της πρωτοβουλίας  και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Χρήστος Τεντόμας στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
 
 
 
11 Σεπτεμβρίου
Με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε η μέρα για όλους  που παραβρεθήκαμε στον Αγιασμό των 15 και 60 Λυκείων-Γυμνασίων σχολείων της Αθήνας στην Κυψέλη. Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.
Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
 
 
 
 
8 Σεπτεμβρίου
Με τον Γραμματέα του Συλλόγου Παραπληγικών Αθήνας Σοφοκλή Αλέπη, στα γραφεία μας, σε μια ακόμα πετυχημένη συνεργασία  για την προμήθεια αμαξιδίων.

 
 
 
 
 
6 Σεπτεμβρίου
Στο ΧΥΤΗΡΙΟ ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, ο Νίκος Γιαννακόπουλος συντονιστής στα θέματα νεολαίας, με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και αλλά μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς» στη προβολή της ταινίας «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗ6 Σεπτεμβρίου ΝΟΥΣ». Μια αστυνομική, ρομαντική κωμωδία, που σφράγισε το ελληνικό σινεμά της δεκαετίας του '00. Η τρίτη ταινία του Χαραλαμπίδη (ως σκηνοθέτη), μετά το «No budget story» και τα «Φτηνά τσιγάρα» και πριν τα «Τέσσερα μαύρα κουστούμια».

 
 
 
 
 
 
4 Σεπτεμβρίου
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ 2018 Ζάππειο!
 
 
 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.