Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκε το έργο ‘ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ’ στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για το έτος 2018, στην Πρόσκληση «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2017».
Η χρηματοδότηση έχει ύψος 184.920€  και στη μελέτη του έργου, που είναι ευρύτερη ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης έχει συμπεριλάβει τη διαμόρφωση του χώρου δίπλα στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης σε γήπεδο πετοσφαίρισης, την ισοπέδωση της υφιστάμενης επιφάνειας του προαυλίου, την επισκευή του υφιστάμενων γηπέδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης και εργασίες αποστραγγίσεων, διευθέτησης όμβριων υδάτων και εγκατάστασης φωτισμού των γηπέδων. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης, προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα που έχουμε θέσει σε προτεραιότητα, και είναι κεντρική προτεραιότητα η νέα γενιά του Δήμου μας και τα σχολικά συγκροτήματα. Σύντομα ξεκινά στο προαύλιο του 1ο Γυμνάσιου Πεύκης έργο που χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ για το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης εξασφαλίσαμε ένα πολύ υψηλό ποσό από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.  
Και συνεχίζουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προκειμένου να ολοκληρώσουμε εξαιρετικά χρήσιμα έργα για τη νέα γενιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς για την προσπάθεια, που καταβάλουν και η οποία αποδίδει καρπούς. Ο στόχος είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.