Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης για την απώλεια του πρώην δημάρχου Λυκόβρυσης Χρήστου Σκαμάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην Δημάρχου, εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου και πάνω από όλα φίλου Χρήστου Σκαμάκη, που έφυγε την Τρίτη 24/10 από κοντά μας.

Υπηρέτησε με σεμνότητα και συνέπεια τον Δήμο μας και παρέμεινε ενεργός μέχρι το τέλος. Δήμαρχος Λυκόβρυσης επί 8 χρονιά (1995-2002), Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης- Πευκης επί 3 χρόνια (2014- 2017) στη διάρκεια αυτής της θητείας και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο. Λυκόβρυσης και του Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του για τη Λυκόβρυση και τους συνδημότες του και για τη βοήθεια που πρόσφερε απλόχερα σε όσους είχαν ανάγκη. Εκ μέρους όλων μας στον Δήμο εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Οι ελληνικές σημαίες κυματίζουν μεσίστια στα Δημοτικά Καταστήματα εις ένδειξη πένθους, ενώ συνεκλήθη εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης- Πεύκης για την Πέμπτη 25/10 στις 6:00 μμ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.