Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Γηροκομείου Πειραιώς, με την ευκαιρία της εορτής της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.  Η εκδήλωση  διοργανώθηκε από τη Μητρόπολη Πειραιώς και την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Πειραιώς Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, στην ομιλία του εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι  συνδράμουν, αγωνίζονται και προσφέρουν σ΄ αυτό το μεγάλο έργο.  Διαβεβαίωσε δε, ότι εκείνος καθώς και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. του Γηροκομείου Πειραιώς, θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν τη συμβολή τους, στο θαυμάσιο έργο της Εκκλησίας και του Δήμου Πειραιώς, προκειμένου να συνεχίζουν να στηρίζουν την τρίτη ηλικία.
 «Μένουμε σταθεροί σ΄ αυτή τη σχέση στοργής με  την πολιτεία μας, με την Περιφέρειά μας, με τον Δήμο μας, με τους εκλεκτούς εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο, με όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες που λατρεύουν αυτόν τον χώρο, γιατί αυτός ο χώρος ανήκει σε όλους μας. Είναι δικός μας χώρος, γι αυτό τον λόγο του αξίζει να είναι πάντα πρωτοπόρος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.   

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στην εκδήλωση του Γηροκομείου Πειραιώς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.
Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι η δομή του Γηροκομείου λειτουργεί υποδειγματικά στην πόλη, με τις οδηγίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς. 
Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τόνισε:  «Είναι άνθρωποι που κουράστηκαν στην ζωή τους, που μας μεγάλωσαν και τους οφείλουμε πολλά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να το ανταποδώσουμε. Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουμε, αλλά προσπαθούμε και αυξάνουμε συνεχώς αυτά που τους προσφέρουμε. Μας νιώθουν κοντά τους και θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα κάνουμε ακόμη περισσότερα για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας», σημείωσε ο κ. Μώραλης.    

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.