Αποτέλεσμα εικόνας για μαρινακης μωραλης

Δεύτερη τετραετία διεκδικεί ο συνδυασμός «Περαιάς Νικητής» υπό τον νυν δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη και τον πρώτο εκλεγμένο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στη συνάντηση των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στο δημαρχείο Πειραιά, απόψε, ο Β. Μαρινάκης τόνισε: «Στηρίζω Μώραλη και Πειραιά Νικητή για να ολοκληρώσουμε το έργο μας».
Σε ό,τι αφορά την δική του συμμετοχή, ο Β. Μαρινάκης είπε: «Προσπάθησα να βοηθήσω την Δημοτική Αρχή με όλες μου τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα. Στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος μέσω παρεμβάσεων στο πράσινο, με την κατασκευή και επισκευή πλατειών, αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών αλλά και στον πολιτιστικό τομέα με σειρά εκδηλώσεων που άφησαν ισχυρό στίγμα. Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην καθημερινή στήριξή μας στο φιλανθρωπικό έργο της ΚΟΔΕΠ και φυσικά της Μητρόπολης Πειραιά, σε κάθε προσπάθεια της οποίας είμαστε και θα είμαστε αρωγοί».
Διευκρίνισε δε πως «όλες αυτές τις δράσεις τις δρομολόγησα για να συνδράμω έμπρακτα στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίς να περιμένω κανένα προσωπικό όφελος ή αντάλλαγμα. Χωρίς να έχω καμία δουλειά ή δοσοληψία με την οποία να υπάρχει εμπλοκή του Δήμου. Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά» για να επαναλάβει: «Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι παρά τα σενάρια που καλλιεργούν κάποιοι, δεν επιθυμώ να έχω καμία επιπλέον δραστηριότητα στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον για τον συνδυασμό μας, που τον θεωρώ άλλωστε και δικό μου δημιούργημα.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε κάνει πολλά και πρέπει να κάνουμε περισσότερα, οφείλουμε να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014: να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη, με προοπτική και με δυναμική σε όλα τα επίπεδα».
Εν συνεχεία το λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι επίσης στάθηκαν στην ενότητα του συνδυασμού και το δυναμικό ξεκίνημα της νέας μάχης για την πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.