Αποτέλεσμα εικόνας για χαρακοπουλος
Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις αναφορές του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή του συνέντευξη στον Alpha για την εγκληματικότητα και τη βία στα Πανεπιστήμια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ο κ. Τσίπρας με τη χθεσινή συνέντευξή του επεδίωξε, ως συνήθως, να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα για την έξαρση της εγκληματικότητας και της βίας στα Πανεπιστήμια. 
 
Επιχείρησε να υποβαθμίσει το πρόβλημα και αγνόησε τις επανειλημμένες κραυγές αγωνίας της ακαδημαϊκής κοινότητας για την γενικευμένη ανομία στους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
 
Έδειξε προκλητική άγνοια για όσα καταγγέλλουν καθημερινά φοιτητές και διδάσκοντες σε όλα τα μεγάλα ΑΕΙ της Αθήνας (ΟΠΑ, ΕΚΠΑ, Πάντειο) αλλά και της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών εντός των χώρων των πανεπιστημίων αλλά και για τη βία που τους ασκείται από ομάδες τραμπούκων. 
 
Δεν πληροφορήθηκε τίποτε για το “γραφείο του Ρουβίκωνα” εντός του πανεπιστημίου και τα πάρτι που ανενόχλητα οργανώνει. 
 
Η ποντιοπιλατική στάση του πρωθυπουργού δεν μας εκπλήσσει. Επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να επιλύσει τα προβλήματα της δημόσιας τάξης. Αδιαφορεί για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και την εικόνα της Ελλάδας ως ευνομούμενου κράτους. 
 
Η βασική έγνοια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα είναι να ικανοποιήσει τις ιδεοληπτικές της εμμονές και να πείσει το ακροατήριό της ότι παραμένει, τάχα, ένα ριζοσπαστικό κίνημα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα και τους πολίτες. Αυτό προσπάθησαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου, που άνοιξε τις πόρτες των φυλακών για να βγει κάθε εγκληματικό στοιχείο, αυτό προσπάθησαν και με τον νόμο Γαβρόγλου, που μετέτρεψε τα Πανεπιστήμια σε άντρα της ανομίας και της παρανομίας, αυτό προσπαθούν με τη συνεχή παροχή προστασίας στις αναρχικές “συλλογικότητες” που κατέστησαν τα Εξάρχεια κράτος εν κράτει, αυτό προσπαθούν, τέλος, και με την “στοργή” προς τον Ρουβίκωνα, για την οποία μάλιστα κάνει λεπτομερή αναφορά σε σημερινό άρθρο του μέχρι και ο Economist, εκθέτοντας την κυβέρνηση Τσίπρα αλλά, δυστυχώς, και τη χώρα.
 
Όσα, μάλιστα, έγιναν χθες με την ταυτοπροσωπία αστυνομικού από μέλη του Ρουβίκωνα είναι ενδεικτικά της κατάστασης στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η πολιτική του κ. Τσίπρα, και προμηνύουν τα χειρότερα που θα έρθουν, όσο παραμένουν στην εξουσία».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.