Ι.Τραγάκης: Την ώρα που ο κυνικός συνεταιρισμός παραπαίει, ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε την ξεχασμένη από τον ίδιο Συνταγματική Αναθεώρηση

Ι.Τραγάκης: Την ώρα που ο κυνικός συνεταιρισμός παραπαίει, ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε την ξεχασμένη από τον ίδιο Συνταγματική Αναθεώρηση

Πολιτική ομιλία πραγματοποίησε, χθες το απόγευμα, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρ. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Γιάννης Τραγάκης. Το πλήθος του κόσμου που κατέκλυσε το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης της Νίκαιας ήταν τόσο μεγάλο που προσέδωσε στην ομιλία τον χαρακτήρα μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης. Επιβεβαίωσε, για ακόμα μια φορά, την άποψη ότι ο Γιάννης Τραγάκης διαχρονικά είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητός πολιτικός.

Την ομιλία του τ. Αντιπροέδρου της Βουλής τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη της παράταξης και πολλοί συνάδελφοι βουλευτές. Παρέστησαν και χαιρέτησαν ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, οι δύο Αντιπρόεδροι της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, ο πρ. Υπουργός Δικαιοσύνης Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Τομεάρχης Εσωτερικών Βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η αν. Τομεάρχης Παιδείας Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλ/νιών & Ενημέρωσης Βουλευτής Β’ Αθηνών Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ο αν. Τομεάρχης Οικονομικών Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεζυρόπουλος, ο πρ. Υφυπουργός Παιδείας, Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης Κώστας Γκιουλέκας,

ο πρ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο πρ. αρχηγός της Αστυνομίας Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρ. Υπουργός Βουλευτής Αιτωλ/νίας Κώστας Καραγκούνης, ο πρ. Υπουργός Ανάπτυξης Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο αν. Γραμματέας Κ.Ο. Βουλευτής Μαγνηγίας Χρήστος Μπουκώρος, ο πρ. Υπουργός Βουλευτής Αττικής Θανάσης Μπούρας, ο π. Υφυπουργός Βουλευτής Αιτωλ/νιας Γιώργος Σαλμάς, ο αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, ο πρ. Υπουργός Θόδωρος Δαμιανός.Επίσης, σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. έστειλε τηλεγραφήματα χαιρετίζοντας την εκδήλωση. Επιπλέον, παρέστησαν πολλά κομματικά στελέχη και πρόεδροι των Τοπικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων Πειραιά.

Ι.Τραγάκης: Την ώρα που ο κυνικός συνεταιρισμός παραπαίει, ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε την ξεχασμένη από τον ίδιο Συνταγματική Αναθεώρηση 309505 photo

Στην ομιλία του ο έμπειρος πολιτικός, ως ο μοναδικός δύο φορές εκλεγμένος Πρόεδρος Επιτροπών Συνταγματικής Αναθεώρησης, αναφέρθηκε στο μεγάλο αυτό θέμα σημειώνοντας: «Την ώρα που παραπαίει ο κυνικός συνεταιρισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κύριος Τσίπρας θυμήθηκε ξαφνικά την ξεχασμένη από τον ίδιο Συνταγματική Αναθεώρηση. Ζητεί μάλιστα την συναίνεση της Αντιπολίτευσης που καθημερινά την υβρίζει, την συκοφαντεί και την λασπώνει.

Η θέση μας είναι και παραμένει ξεκάθαρη. Η χώρα χρειάζεται μία ευρεία και τολμηρή αλλαγή του καταστατικού της χάρτηΟ πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε να καταστούν αναθεωρητέα όλα τα άρθρα που εισηγούνται Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση και να επιλέξουν οι πολίτες την κατεύθυνση των αλλαγών με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κρίσιμο ζήτημα της οικονομίας: «Η χώρα χρειάζεται κεφάλαια, η χώρα χρειάζεται δουλειές.Αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζεται ένα κύμαεμπιστοσύνης, που θα σαρώσει την καχυποψία εντός και εκτός Ελλάδας.Εμπιστοσύνη στο εσωτερικό: με μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τους πολίτες, για μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, παροχή κινήτρων, επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης, πάταξη της γραφειοκρατίας. Εμπιστοσύνη στο εξωτερικό: με μια νέα συμφωνία με τους εταίρους,για αναθεώρηση του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων, απαρέγκλιτη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, προσέλκυση επενδύσεων, υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ρύθμιση του χρέους».

Κλείνοντας, ο κ. Τραγάκης κάλεσε τους φίλους του σε εκλογική συστράτευση: «Φτάνει πια με τους ανεύθυνους, λαϊκιστές, κυνικούς ψεύτες που μας κυβερνούν και μικραίνουν τη χώρα. Ο τόπος χρειάζεται καθαρές λύσεις. Καθαρές λύσεις είναι οι εκλογές. Είναι η ώρα να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Είναι η ώρα η ΝΔ, η παράταξη της ευθύνης, του μέτρου, της προόδου, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Σας καλώ όλους μαζί, σε έναν αγώνα δύσκολο που πρέπει και αξίζει να δώσετε μαζί μας. Με όπλο την αλήθεια, απέναντι στο ψέμα, με τη δύναμη του εθνικού πατριωτισμού απέναντι στον τυχοδιωκτισμό. Σύντομα θα έχουμε μια νέα ισχυρή κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.