olympiacos_dudelanz_arthro_new

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Ντουντελάνζ έμεινε ο Πέδρο Μάρτινς.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά το μετέτρεψαν οι παίκτες του. Παράλληλα επεσήμανε πως η ευρεία νίκη δίνει στους παίκτες του αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το Photo story της αναμέτρησης
Για τα πολλά γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός: «Έχει να κάνει καθαρά με την αποτελεσματικότητα. Αν συγκρίνετε τα δύο ματς με την Ντουντελάνζ ήταν παρόμοια ως προς τη δημιουργία φάσεων, αλλά σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Ανοίξαμε νωρίς το σκορ και στη συνέχεια οι ευκαιρίες μετατράπηκαν σε γκολ. Αυτό ήταν διαφορετικό. Θέλουμε να συνεχιστεί και να μην χαθεί, γιατί το χρειαζόμαστε. Σε πολλά ματς έχουμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Όπως έχουμε κάνει έως τώρα, θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα και παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε δείξει ότι βελτιωνόμαστε».
Για τον αν βοηθάει η νίκη ενόψει ντέρμπι: «Όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση φυσικά και μας βοηθάει. Είναι σημαντικό να έρχεσαι από ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για το κίνητρο υπήρχε ήδη στο μυαλό μας. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε έναν τελείως διαφορετικό αντίπαλο, θα έχει άλλου είδους δυσκολία. Σήμερα δεν ήταν τα πράγματα εύκολα, αλλά εμείς τα κάναμε εύκολα γιατί ήμασταν σοβαροί και σταθεροί. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει ντέρμπι. Πρόκειται να παίξουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο και απαιτείται προσοχή».
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:  «Όπως είπα και στους παίκτες μου νωρίτερα, θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή, γιατί πέρα από το ότι είναι ένα ντέρμπι, θα πρόκειται και για τρεις σημαντικούς βαθμούς. Χρειαζόμαστε τη νίκη και το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και εμείς από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε τη στήριξη αυτή, Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό»
Για τον τραυματισμό του Νάτχο: «Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες. Φυσικά και ανησυχώ, όπως και για τον Ναουέλ, αλλά και για τον Γκερέρο. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι καλά και να μην μειώνονται οι επιλογές μας. Δυστυχώς πρέπει να βρούμε λύσεις».
Για το αν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός: «Θα περιμένουμε έως την τελευταία αγωνιστική. Τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Θα δούμε έως την τελευταία μέρα να δούμε ποιες ομάδες θα κερδίσουν την πρόκριση».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.