«Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου», έγραψε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Προηγουμένως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε δηλώσει ότι «οι εταίροι ζητούν την αρχή του σπασίματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακόμα και ο Καραμανλής να ζούσε θα ήταν έξαλλος» θέλοντας να δείξει ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται στα χνάρια του Εθνάρχη.

Ο Κώστας Καραμανλής όμως κλείνοντας υποστηρίζει πως «η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία».Kostas Karamanlis
Politician · 7,065 Likes
 · 5 hrs · 
Απάντησή μου στις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
"Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.
Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία."

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.