Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουν την έναρξη του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου στα τμήματα του Προγράμματος, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τρία προηγούμενα χρόνια στον Δήμο μας, ξεπερνώντας τις 1.000 συμμετοχές ανά έτος, αποτέλεσε ατράνταχτη απόδειξη, πως ο κόσμος έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες και κοινωνικές παροχές, που δίνουν δημιουργική διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητά του, προσφέροντας του, την δυνατότητα για ιδιαίτερα εύκολη και πάνω απ' όλα οικονομική πρόσβαση, σε δραστηριότητες Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς το μηνιαίο αντίτιμο, είναι το συμβολικό ποσό των πέντε (5) Ευρώ!

Με τη συνέχιση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», φροντίζουμε προκειμένου όλοι οι δημότες, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο Τμήμα της προτίμησής τους.

Οι νέες εγγραφές ξεκίνησαν σήμερα και συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, στον 2ο όροφο στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη, από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ, για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για  τις νέες εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δημότες θα έχουν προτεραιότητα έναντι των κατοίκων και των ετεροδημοτών.

Πληροφορίες για το κοινό δίνονται καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί, έως τις 2:00 το μεσημέρι,  στο Γραφείο του ΝΠΔΔ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο τηλέφωνο: 22990 – 20179 και από τις 5:00 το απόγευμα, έως τις 9:00 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη, στο τηλέφωνο: 22990-78015.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει σταθερά και πιστά να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, όσον αφορά σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, πιστεύοντας ακράδαντα πως η μοναδική ίσως αντίδραση, στη γενικευμένη κρίση αξιών που βιώνει ο τόπος μας, είναι οι δράσεις συλλογικού - κοινωνικού χαρακτήρα, που ως στόχο έχουν την ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην ψυχαγωγία.

Τα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν φέτος, είναι τα εξής:

Μουσικοκινητική στην Προσχολική ηλικία
Ρυθμική Γυμναστική
Ενόργανη Γυμναστική
Γενική Γυμναστική για Παιδιά
Ελληνικοί Χοροί για παιδιά και ενήλικες
Προσαρμοσμένη Ειδική Αγωγή
Pilates
Power Yoga
Αεροβική
Super Pro Κοιλιακών
 Γενική Γυμναστική για Γυναίκες
Άσκηση για την τρίτη Ηλικία
Χορωδία για Παιδιά
Χορωδία για Ενήλικες
Ζωγραφική για παιδιά
Ζωγραφική για Εφήβους και Ενήλικες
Σκάκι
Φιλαρμονική 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.