Εμφάνιση DHMOTIKOI PAIDIKOI STATHMOI 1.jpg
Την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 θα ενημερώσει το ΚΟΙΠΑΠ τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2017-2018 για τα έγγραφα που πρέπει συμπληρωθούν με στόχο την εγγραφή των παιδιών τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
Εμφάνιση DHMOTIKOI PADIKOI STATHMOI 2.jpg
Ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη χαιρετίζουν τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος και εύχονται μία δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώση, παιχνίδι και πολύ αγάπη στους μικρούς που θα 'φιλοξενηθούν' στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα δίνει επιδότηση - voucher για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για την περίοδο 2017-2018, με τα αποτελέσματα των σχετικών αιτήσεων να έχουν ανακοινωθεί από την ΕΕΤΑΑ στις 4 Ιουλίου 2017.

Τα voucher και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή των μικρών των δικαιούχων οικογενειών, θα γίνονται δεκτά στην έδρα του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πεύκης (Βαλτετσίου και Βάρναλη). Περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 210 80 62 833 και τηλ.&fax: 210 61 41 313 (κα Σταυρούλα Βαρδάκου)

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.