Απεβίωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. (ΕΝΑΕ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο Boulos Hankach απεβίωσε στην πατρίδα του, τον Λίβανο, την 11η Φεβρουαρίου 2018 παρουσία της οικογένειας του.
Ο ίδιος είχε ενταχθεί στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου Privinvest πριν από τουλάχιστον τριάντα χρόνια και εξελίχθηκε σε ένα από τα ανώτατα διευθυντικά στελέχη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.
Κατά τη διάρκεια αυτών των τριάντα και πλέον ετών, ο Boulos Hankach συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη της Privinvest ως έναν από τους μεγαλύτερους ναυπηγικούς ομίλους παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ειδικότερα, ο Boulos Hankach κατά τη μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία του στην κεντρική διοίκηση της Privinvest διαδραμάτισε κύριο ρόλο στην ανάπτυξη του Ομίλου και τις μεγάλες εξαγωγικές επιτυχίες του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Κατείχε τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Constructions Mecaniques de Normandie (CMN) και του Γενικού Διευθυντή των AbuDhabi Mar και Privinvest Shipbuilding.