Δριμεία κριτική εις βάρος της κυβέρνησης άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την υπογραφή της συμφωνία για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

«Η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα ανεύθυνα και δημαγωγικά πήγε να το εργαλειοποιήσει για να ξύσει παλιές πληγές στη ΝΔ αλλά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη καθώς έχει απώλειες, αλλά δυστυχώς έχει δημιουργήσει πληγές και στη χώρα», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η χώρα μας χάνει, καθώς η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ετεροβαρής. «Συμφωνούν σε Βόρεια Μακεδονία αλλά σε γλώσσα και εθνικότητα συμφωνούν στο σκέτο “Μακεδονική”», σημείωσε και υπογράμμισε ότι δημιουργούνται τετελεσμένα και αυτός ήταν ο λόγος που η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε ψήφο δυσπιστίας.

«Στις 11 Ιουλίου θα απευθύνει στα Σκόπια πρόσκληση για ένταξη με την ελληνική υπογραφή. Η κρίσιμη στιγμή για την χώρα δεν είναι σήμερα με την υπογραφή αλλά εχθές που ο κ. Καμμένος υποκριτικά στήριξε την κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδάκης.


«Η ΝΔ δεν ισχυρίζεται πως είναι ένα κόμμα που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και θα αλλάξει τα πάντα αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουμε πιο υπεύθυνη διαχείριση τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική. Δεν παριστάνουμε τους ταχυδακτυλουργούς καθώς θα ήταν ανέντιμο απέναντι στους πολίτες, η πολιτική Τσίπρα όμως δεν είναι μονόδρομος», κατέληξε. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.