Σε δεύτερο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί η 19χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Αγρίνιο.
Η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων» και έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε δεύτερη. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα.
Η νεαρή καθόταν σε παγκάκι της πλατείας καθώς μόλις είχε βγει διάλειμμα από το φροντιστήριο της. Την ίδια στιγμή γινόταν η πορεία και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί όταν ξεκίνησε ο πετροπόλεμος. Η νεαρή δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για πέτρα η ναυτική φωτοβολίδα και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.
Επίσης ο αδερφός της νεαρής εξέφρασε την οργή του για τον τραυματισμό γράφοντας στο Facebook: «Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε».