Κόσμος στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων 2019 μπήκε και το Πεδίο του Αρεως, καθώς το βράδυ της Τετάρτης φωταγωγήθηκε εκεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της περιφέρειας Αττικής. 
«Αποτελεί για μένα πολλή μεγάλη χαρά που μετά από δεκαετίες ανοίγουμε το πάρκο ξανά στο κοινό και δίνουμε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό αυτό χώρο που αποτελεί τοπόσημο της Αττικής», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δίνοντας το σύνθημα προκειμένου να ξεκινήσει η γιορτή και να φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία των Δημήτρη Μπάση και Stavento. 
 Γιώργος Πατούλης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Αγιος Βασίλης

Στόχος της περιφέρειας είναι το Πεδίο του Αρεως να μετατραπεί σε μια υπερτοπική όαση πρασίνου και να αποτελέσει τοπόσημο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως τα αντίστοιχα μητροπολιτικά πάρκα στις άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, δήλωσε ο κ. Πατούλης. «Το πάρκο ανήκει σε όλους τους πολίτες. Του δίνουμε φως, το κάνουμε ασφαλές και προσβάσιμο. Σήμερα κάνουμε δυναμική επανεκκίνηση για το πάρκο της ζωής μας» ανέφερε ακόμη ο περιφερειάρχης Αττικής.
Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την πρωτοβουλία του να υλοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο Πεδίο του Άρεως για τα Χριστούγεννα 2019, «Στην καρδιά της Πόλης», έκθεση τοπικών προϊόντων και γεύσεων, αλλά και παρουσίασης παραδοσιακών εθίμων με τίτλο «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα».
Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Αρεως είχε αναβληθεί πριν από πέντε ημέρες, έπειτα από το τραγικό περιστατικό σε κτίριο της περιφέρειας Αττικής. Ενας υπάλληλος της Περιφέρειας είχε κάνει βουτιά θανάτου, πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.