Σύμφωνο συνεργασίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής».

Μεγαλώνει η κοινωνική αγκαλιά και η αλληλεγγύη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τη νέα γενιά του τόπου μας, με το Σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα στο Πανόραμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και το Δίκτυο.

Σκοπός της συμφωνίας είναι η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας, μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν οι πρωτοβουλίες ομάδων, ατόμων και φιλανθρωπικών σωματείων, που δραστηριοποιούνται στα όρια των 38 δήμων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και προσφέρουν κοινωνικό έργο σε παιδιά και νέους που το έχουν ανάγκη.

Το σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν στο δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης εκ μέρους της ΠΕΔ ΚΜ και ο πρόεδρος του Δικτύου κ. Νικόλαος Πέντζος.

 «Ξεκινάμε μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη της νέας γενιάς του τόπου μας. Είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε όλοι μαζί – επιχειρηματική κοινότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια οι Δήμοι ήταν πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. Σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε και στο μέλλον, με ευαισθησία για τα νέα μας παιδιά», σημείωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πέντζο για την πρωτοβουλία και για τη συνεργασία.

 ο κ. Πέντζος από την δική του μεριά δήλωσε πως «Είναι πολύ σημαντική αυτή η σύνδεση – μέσω του Δικτύου – της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κράτους με τον επιχειρηματικό κόσμο στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεργασία, όλοι μαζί ενωμένοι, θα προσφέρουμε πολλά στην Κοινωνία και το Περιβάλλον σε ολόκληρη της Κεντρική Μακεδονία.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.