Μια σειρά συζητήσεων με στελέχη της από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ, συναντώντας μέσω τηλεδιασκέψεων νέους και νέες σε κάθε γωνιά της χώρας. Τα θέματα των συζητήσεων αφορούσαν την κοινή προσπάθεια όλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επόμενη ημέρα, ζητήματα της επικαιρότητας, τις προσεχείς δράσεις της Οργάνωσης και την ενεργή συμμετοχή των μελών σε αυτές, αλλά τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων σύμφωνα με τις εξελίξεις.  

Η ΟΝΝΕΔ μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να συναντήσει διαδικτυακά όλους του προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών όλων των Οργανώσεων τουλάχιστον τρεις φορές, όμως το ξεχωριστό σε αυτή τη σειρά τηλεδιασκέψεων ήταν η συμμετοχή εκατοντάδων μελών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και απλών μελών της Οργάνωσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 «Έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες τηλεδιασκέψεις, όμως αυτή τη φορά καταφέραμε να προσεγγίσουμε περισσότερο από ποτέ τη δια ζώσης επαφή, συναντώντας εκατοντάδες νέους και νέες από ολόκληρη τη χώρα. Είναι βασική επιδίωξη της ΟΝΝΕΔ να βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και επιδιώκοντας να βρίσκει και να προτείνει λύσεις που θα δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Στην κοινή μας προσπάθεια να είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο των νέων της χώρας, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω την επικοινωνία με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά της Οργάνωσης δηλαδή τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα μπορούμε και πάλι να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο:

https://youtu.be/SBSVrEHMUyQ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.