Μπορεί ο πέμπτος κύκλος του Game of Thrones να τελείωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αλλά ήδη ακούγονται πολλά σενάρια για τα επεισόδια της επόμενης σεζόν


Τα κάστινγκ για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο κύκλο επεισοδίων έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για νέα και δροσερά πρόσωπα έτοιμα να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες των βιβλίων του George RR Martin.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες για μία νέα "κόκκινη ιέρεια" η οποία θα είναι μεταξύ 20 και 30 ετών που περιγράφεται ως "όμορφη, έντονη και μαγνητική".

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει γνωστό αν δεν διέρρεε ένα βίντεο, το οποίο αποσύρθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, που έδειχνε αποσπάσματα απο τις οντισιόν.

Το βίντεο έδειχνε τη Βρετανίδα ηθοποιό, Tehmina Sunny, να διαβάζει το ρόλο της κόκκινης ιέρειας, που θα ονομάζεται Κινβάρα και επισκέπτεται τον Tyrion Lannister.

Ο έκτος κύκλος αναμένεται τον ερχόμενο Απρίλιο και οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές. Ωστόσο οι αναγνώστες περιμένουν με ανυπομονησία το νέο βιβλίο του George RR Martin, "Άνεμοι του Χειμώνα".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.