Πώς αντιμετώπισε την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και την προσωπική επιτυχία της Φώφης;  Τι τον ήθελε ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς;  Σε ποιο ραδιοφωνικό σταθμό βγήκε και τι είπε;


Είσαι ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος. Ξέρεις ότι μετά από σένα το χάος, μετά από σένα το τίποτα, μετά από σένα το ΠΑΣΟΚ δεν αναπνέει και είναι όλα ασήμαντα. Είσαι σίγουρος ότι με τη Φώφη στο τιμόνι πιο εύκολα θα σηκώσει κεφάλι ο Φωστήρας παρά το ΠΑΣΟΚ και ότι αργά ή γρήγορα οι σύντροφοι θα σου ζητήσουν γονυπετείς να επιστρέψεις στην αρχηγεία της παράταξης.

Μαθαίνεις από τις δημοσκοπήσεις, τα γκάλοπ και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη για να μπει στη Βουλή. Αράζεις στον καναπέ σου ήσυχος και ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη βραδιά, χωρίς να ξέρεις τι σε περιμένει. Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι έτσι έζησε ο Ευάγγελος τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση από τις 18:00 έως και τις 24:00

18:02: Βάζει ΣΚΑΪ. Βλέπει τον Μπάμπη να ‘χει βγάλει και παξιμάδι μαζί με τον καφέ και καταλαβαίνει ότι η διαφορά Σύριζα-ΝΔ είναι πάνω από 3 μονάδες.

18:02: Βάζει Mega. Βλέπει τον Πρετεντέρη να τον κλαίει τον συχωρεμένο και καταλαβαίνει ότι η διαφορά είναι πάνω από 6 μονάδες.

18:03: Βάζει Χατζηνικολάου. Παρακολουθεί 5 λεπτά. Στέλνει μήνυμα στον Νάσο Αλευρά για να τον ρωτήσει αν η Real News κατεβαίνει στις εκλογές.

18:06: Μπαίνει στο panagiamegalohari.blogspot.com που έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα αποτελέσματα των exit polls. Διαβάζει ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη για να μπει στη Βουλή. Παίρνει το ποδόλουτρό του.

18:15: Μπαίνει στο protothema.gr και με το ψευδώνυμο «O Xaristeas toy PASOK» αφήνει σχόλιο κάτω από το θέμα «Αισιοδοξία Φώφης για το αποτέλεσμα»: «Ποια αισιοδοξία; Λίγο ακόμα και θα σε πέρναγε και ο Πλατανιάς μαρή. Απολύτως».

18:25: Πηγαίνει μπροστά τον καθρέφτη του. Κάνει πρόβα το λόγο που θα εκφωνήσει στη Χαριλάου Τρικούπη σε λίγες ώρες ζητώντας από τους συντρόφους του να του εμπιστευτούν ξανά τις τύχες του ΠΑΣΟΚ. Μόνο αυτός και ο Μπάμπης ο Τενές μπορούν να το ανεβάσουν κατηγορία.

18:40: Τελείωσε την εισαγωγή.

18:52: Δεν την τελείωσε. Θυμήθηκε και άλλο ένα πισώπλατο μαχαίρωμα του Γιώργου.

18:55: Αποθηκεύει στα πρόχειρα ένα μήνυμα για να το στείλει σε λίγο στη Φώφη: «Congratulations Giannis, eee, sorry Fofi. You have a great team».

18:59: Βάζει ΑΝΤ1 γιατί η Χούκλη κλέβει ένα λεπτό και ανακοινώνει πρώτη το exit poll. Βλέπει τα αποτελέσματα.

19:05: Βλέπει τα αποτελέσματα.

19:10: Βλέπει τα αποτελέσματα.

19:22: Βλέπει αστράκια.

19:26: Τον παίρνει τηλέφωνο ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς για να του ζητήσει το τηλέφωνο της Φώφης. Του το κλείνει.

19:32: Σκέφτεται ότι τελευταία φορά που έπεσαν μέσα οι δημοσκόποι ο Μπίστης ήταν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ. Χαμογελάει.

19:35: Μπαίνει στο Makeleio και διαβάζει για τον άγνωστο βίο και την πολιτεία ενός ανεπάγγελτου στραβοσάγονου υπαλληλάκου που έγινε κολαούζος του Σημίτη και στη συνέχεια λειτουργώντας ως πειθήνιο κομματόσκυλο του Τζέφρι αναρριχήθηκε και έγινε Χαλίφης στη θέση του Μπένι. Νομίζει ότι εννοεί τη Φώφη. Χαμογελάει.

19:45: Του στέλνει μήνυμα ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς αν έχει το τηλέφωνο της Φώφης.

19:52: Κλειδώνει η είσοδος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Βάζει την πρώτη κομπρέσα.

20:10: Μπαίνει στη σελίδα «πρώην Πασόκοι σατανιστές» και κάνει like στο status: «Μας πέρασε και ο Λεβέντης ΠΑΣΟΚάρα μου».

20:15: Του στέλνει μήνυμα ένας ψηφοφόρος του στην Α’ Θεσσαλονίκης για να τον ρωτήσει αν ο διορισμός του στο «Κέντρο μελέτης Εξωγήινης Ζωής» θα γίνει πρωί ή απόγευμα. Τον μπλοκάρει.

20:26: Ακούει τον εκπρόσωπο της Singular Logic να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει τέταρτο κόμμα με ποσοστά πάνω από 6%. Στραβώνει το σαγόνι του 2 εκατοστά.

20:35: Του στέλνει μήνυμα ο Φώτης Κουβέλης: «Τα ‘χω πάρει κράνος μαλ@κ@ μου. Μου είπε ένας σπόρος πριν λίγο “Δεν πειράζει κυρ-Φώτη. Τουλάχιστον δεν χάσατε από την Καμπάλα” και ακόμα μετράει δόντια στο δρόμο το μ@λ@κισμένο».

20:46: Του στέλνει MMS ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς για να του ζητήσει το τηλέφωνο της Φώφης.

20:52: Βλέπει τον Πετσάλνικο στο Star. Τον πιάνει σπαστική κολίτιδα.

21:10: Βλέπει Παολίνα στο «Ε».

21:22: Η Τρέμη μιλάει για επιτυχία του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης. Βάζει υπενθύμιση στο κινητό του την επόμενη φορά που θα τον καλέσει στο Online να την πει 3 φορές «κυρία Στάη».

21:33: Βάζει Nickelodeon.

21:44: Βλέπει στο youtube το βίντεο με τον Γιωργάκη που πήγε να ψηφίσει και ξέχασε την ταυτότητά του. Τον πιάνει νευρικό γέλιο.

21:58: Βλέπει τον Λαλιώτη να πανηγυρίζει μαζί με την Φώφη. Βγάζει το δίλιτρο παγωτό απ’ το ψυγείο.

22:15: Βάζει ΣΚΑΪ και βλέπει τον Μπάμπη. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και χειρότερα.

22:17: Ακούει την Κοσιώνη να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον Ιανουάριο κέρδισε 4 έδρες και ανέβηκε 1,71%. Ψάχνει στο youtube το βίντεο με τη συνέντευξη στην Κωνσταντοπούλου.

22:21: Βλέπει 32 φορές το «Τι είπατε;».

22:31: Ένα περιστέρι προσγειώνεται στο μπαλκόνι του με ένα χαρτί στο πόδι. Το έστειλε ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς για να τον ρωτήσει αν έχει το τηλέφωνο της Φώφης.

22:49: Τον παίρνουν τηλέφωνο από το γραφείο των οικολόγων πράσινων να τον ρωτήσουν αν ενδιαφέρεται ακόμα για το ΑΦΜ τους. Το ήθελε σε περίπτωση που έπεφτε κατηγορία το ΠΑΣΟΚ, για να το ανεβάσει Superleague με άλλο ΑΦΜ. Τους το κλείνει στα μούτρα.

22:57: Κάνει like και share το status του Γιάννη Τσιλιγγίρη με την αφίσα της Φώφης που τη δείχνει πιο νέα και απ’ την Τρέμη. Με το ψευδώνυμο «Βαγγέλης ο άνεργος» σχολιάζει: «Ακόμα δεν έχει βγάλει ακμή το κοριτσόπουλο και θέλει να διοικήσει το ΠΑΣΟΚ;».

23:08: Βλέπει τον Κακλαμάνη και τον Σκανδαλίδη να πανηγυρίζουν το 6% μαζί με τη Φώφη. Παίρνει τηλέφωνο τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για να τη ρωτήσει αν τρίζουν τα ζιβάγκο του Ανδρέα.

23:19: Του στέλνει μήνυμα ο Φώτης Κουβέλης: «Ρε μ@λ@κ@ Μπόζο πόσους συγγενείς έχει αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Θεοχαρόπουλος μην τον σπάσω;».

23:36: Βγαίνει να πει τον πόνο του στο «Ανεμολόγιο» του Λαβίθη. Αλλάζει τη φωνή του: «Έλα Κώστα, έλα μωρέ. Ο Ιάκωβος είμαι. Μπορείς να μου πεις ένα πράγμα; Πώς γίνεται να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό η Φώφη από τον τιτάνα τον Βενιζέλο μου λες ρε παιδάκι μου;». Ο Λαβίθης τον καταλαβαίνει. Κλείνει και παίρνει στον Μιαούλη.

23:48: Του στέλνει μήνυμα η Φώφη: «Congratulations Baggelis. We have a great team».

23:59: Ο Γιομπαζολιάς ντυμένος βατραχάνθρωπος σπάει την πόρτα με μια βατραχοπεδιλιά και μπουκάρει μέσα για να του δώσει το τηλέφωνο της Φώφης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.