Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που έπληξε χθες βράδυ τη Σκόπελο με τους κατοίκους να μιλούν για ασύλληπτες εικόνες και βιβλική καταστροφή.



Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που έπληξε χθες   βράδυ τη Σκόπελο με τους κατοίκους να μιλούν για ασύλληπτες εικόνες και βιβλική καταστροφή. «Τέτοια καταστροφή δεν έχω ξαναδεί τόσων χρονών άνθρωπος» δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βασιλούδης.

Από τη καταρρακτώδη βροχή σχηματίστηκε ποτάμι που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Καταστράφηκε μεγάλο μέρος του λιμανιού της Σκοπέλου ενώ άνοιξε ένας μεγάλος κρατήρας που «κατάπιε» αυτοκίνητα, μηχανάκια, γουρούνες. «Να ξημερώσει να δούμε το μέγεθος της καταστροφής. Πλημμύρισαν σπίτια σε όλο το νησί. Πλημμύρισαν ο Πάνορμος,  ο Αγνώντας, η Γλώσσα, θα τα δούμε όλα με το πρώτο φως της ημέρας. Η βροχή σταμάτησε στις 2 περίπου τη νύχτα, αλλά η ζημιά έγινε» ανέφερε ο κ. Βασιλούδης. Πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν από τα νερά, και ένας έσπασε το χέρι του. «Βιβλική καταστροφή. Δεν έχουμε ζήσει τέτοια καταστροφή στο νησί» είπε ο κ. Βασιλούδης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.